kvalitet-taffel-potatoes.jpg

Det begynder med råvaren

Lige siden 1959 har kartoflen været den vigtigste råvare hos Taffel. Men en kartoffel er ikke bare en kartoffel. Taffels kartofler kommer fra vores ca. 50 dygtige avlere, der dyrker de bedste sorter til kartoffelchips - Saturna og Lady Rosetta. I disse to sorter er stivelsen og sukkerindholdet perfekt til chips. Vores avlere leverer direkte til Taffel. Kartoflerne bliver nøje gennemgået og vi udvælger naturligvis kun de bedste. For at sikre at chipsen bliver ekstra sprød og ekstra god, så skærer vi den i lidt tyndere skiver og lader skrællen blive på.

kvalitet-taffel-solsikke.png

Produktion

På vores fabrik i Sverige bliver kartoflerne nøje udvalgt, og derefter vasket, og skåret i skiver. Derefter bliver de friteret i en unik blanding af raps- og solsikkeolie, der er sundere end andre olier. Til sidst krydrer vi med salt-og krydderier i nogle smagsvarianter.

kvalitet-taffel-naturlige.png

Naturlige ingredienser

Vi bestræber os på at bruge naturlige ingredienser i vores produktion. Det gælder hele vejen igennem fremstillingen, men det er værd at fremhæve, at vi udelukkende anvender olie af den bedste kvalitet til at stege vores chips. Den unikke blanding af raps- og solsikkeolie har samme gode fedtsammensætning, som den vi kender fra olivenolie, og er et sundere alternativ, der primært består af enkelt- og flerumættede fedtsyrer og samtidig forstærker råvarernes og krydderiernes smag.